25 Haz 2014

Samsung Galaxy S5 Sport


Amerika'nın önde gelen operatörlerinden olan Sprint firması yeni Galaxy S5 Sport modelini tanıttı. Galaxy S5 Active şeklinde tasarlanan Galaxy S5 Sport modelinde fiziksel tuş takımları kullanarak orjinal özelliklerde bir telefon olarak tanıtıldı.

Yeni bir Galaxy S5 üzerinde çalışmalarını sürdüren Sprint firması bugün yeni modelini kullanıcıların beğenisine sundu. Galaxy S5 Sport geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan S5 Active telefonuna özellik bakımından çok benzeyen bir model olarak dikkat çekiyor. Su ve Toz'a karşı korumalı olan telefonun tasarım açısından arka kapağı kendine özgü bir şekilde tasarlanmış. Cihazın 1 metre derinlike suya atılığında 30 dakikaya kadar su geçirmeyecek şekilde tasarlandığı iddia edildi.

Galaxy S5 Active modelinin özgünlüğüne bağlı kalınan Galaxy S5 Sport modelinde 1080p görüntü kalites, 5.1 inç Super Amoled ekrana sahip. 2.5GHZ hızında 4 çekirdekli işlemciye sahip olan telefonda 2 GB RAM bulunuyor. Kamera konusunda da beklentileri karşılayacak şekilde 16 Mega Piksel arka kameraya ve 2 Mega Piksel ön kameraya sahip.


KaynakVeteknoloji.com - Gökhan Özdemir

Related Posts

Samsung Galaxy S5 Sport
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.