28 Haz 2014

Yeni Dizi: The Flash


Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere The CW'de onay almış ve yayınlanacak olan yeni bir dizi The Flash hakkında biraz bilgi vericem.
Yabancı dizilere olan tutkum bağımlılık derecesinde diyebilirim. Şuana kadar 35-40'a yakında dizi bitirdim 12 tanesinide günü gününe takip ediyorum. The Flash ise Ekim ayında çıkacak olan DC Comics karakteri Flash'ı konu alan bir dizi. Dizinin yaratıcıları ve oyuncularından bahsetmek gerekirse;

  • Yapımcı: Greg Berlanti, Andrew Kreisberg 
  • Oyuncuları: Grant Gustin(Barry Allen), Jesse L. Martin(Detective West), Danielle Panabaker(Caitlin Snow), Tom Cavanagh(Harrison Wells, Michelle Harrison(Nora Allen)
  • Ülke: ABD
  • Tür: Macera, Dram Aksiyon
  • Süre: 42 Dakika
  • Başlangıç: 7 Ekim Salı

BeyazPerde'deki Flash dizisi hakkındaki bilgiler böyle. The Flash dizisi uzun soluklu bir dizi olacağı gibime geliyor. Arrow'un Spin-Off(Yan Dizisi) Dizisi olan Flash şimdiden büyük bir takipçi kazandı. Ekim ayında yayınlanacağı kararlaştırılmış fakat dizinin CW ye gönderilen pilot bölümü internete sızdırılmış ve Türkçe Altyazı seçeneği ile internette paylaşılmış. İzleyip izlememek size kalmış tabi şimdi izleyip Ekim ayını beklemek var :) The Flash'ın bilmeyenler için konusundanda biraz bahsedeyim.

Geçmişinde büyük bir trajedi yaşamış olan Barry Allen, Central City Polis Birimi'nde çalışan ve suçluların arkalarında bıraktıkları ipuçlarını toplayan bir adli laboratuvar asistanıdır. Arrow Dizisini izleyen bilir Starling City'de gerçekleşen bir yıldırım kazasının ardından süper bir hız gücüne sahip olan Barry, Flash kimliğine bürünerek Arrow gibi kötü adamların peşinde adaleti sağlamak için koşuşturur.
Kısacası Arrow'un spin-off'u olan The Flash; DC Comics karakteri olan, Adalet Birliği Üyesi olan Flash'ın gençliğini konu alacak.
Blogumda daha birçok dizi-sinema eseri hakkında bilgiler vermeye çalışacağım. Şimdilik bu kadar okuduğunuz için teşekkür ediyorum. 

Related Posts

Yeni Dizi: The Flash
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.