14 Haz 2013

Facebook'ta 'Hashtag' Dönemi Başlıyor


Facebook resmi sitesinden artık fotoğraf, video vb. paylaşımlarda Hashtag kullanılabileceğini duyurdu. Hashtag bildiğiniz üzere kullanıcıların düşüncelerini daha büyük bir kitleye kolayca ulaştırabilmesine kolaylık sağlayan bir yeniliktir. Twitter'da sıkca kullanılan ve etiket yani hashtaglar sayesinde insanlar düşüncelerini daha büyük bir kitleyle paylaşmakta artık bu sistem Facebook'ta da kullanılmaya hazır.

Kullanıcılar artık başında '#' işareti olan etiketleri yani hashtagları arayabilecek ve belirlenen hashtagları kullanarak düşüncelerini paylaşabilecekler. Hashtagları kullanarak etinlikler, olayları, buluşmaları vb. durumları arkadaşlarınızla ve büyük bir kullanıcı kitlesiyle paylaşarak toplu olarak herkesin haberdar olmasını sağlayabileceksiniz.

Hashtagı kullanmak ve etkinlik, olaylar, buluşmalar vb. durumları paylaşmak için etiketinizin başına '#'(ALT GR+3 kısayoluyla) işareti koymanız yeterlidir. Bilmeyenler için örnek bir resim hazırladım.


Yukarıdaki gibi etiketten sonra yazmak istediklerimizi yazıp paylaş dememiz yeterlidir. Hashtag üzerinden kim neler paylaşmış onlara bakmak istiyorsanızda etikete tıklayıp görebilirsiniz. Örnek olarak aşağıda bi resim paylaştım.



İşte bu kadar artık sizlerde Facebook üzerinden kolayca sadece hashtag kullanarak herşeyden haberdar olup herkese haber verebilirsiniz. İyi Günler...

Related Posts

Facebook'ta 'Hashtag' Dönemi Başlıyor
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.